Trajectum en ´s Heeren Loo bundelen hun krachten door hun samenwerking te intensiveren. Samen bieden we ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en complexe problematiek. We bieden deze zorg zelf, maar ondersteunen met deze expertise ook wijkteams, collega-zorginstellingen in hun dienstverlening en ontzorgen gemeentes. Hierbij werken we samen, aan een concreet doel, in trajecten met een kop en een staart waarin resultaat en kosten vooraf duidelijk zijn.

foto samenwerking 's Heeren Loo

 

 

 

 

 

 

Lees hier het praktijk voorbeeld van Henk

 

Feestelijke opening nieuwe locatie Zwolle!

Trajectum en ’s Heeren Loo nodigen u van harte uit voor de opening van onze vestiging aan de Dr. Spanjaardweg 12 in Zwolle! Op deze locatie zijn vanaf nu de polikliniek van Trajectum en medisch expertisecentrum Advisium en het ambulante team van ’s Heeren Loo te vinden. Door deze samenwerking ontstaat er een nog completer (ambulant) zorgaanbod voor mensen met een lichte verstandelijke beperking in de regio Zwolle.

Wij nodigen u van harte uit voor deze feestelijke opening op woensdag 7 december 2016!

Klik hier voor de officiële uitnodiging! Wilt u direct aanmelden? Klik dan hier.

Graag tot woensdag 7 december!

 

Professionals

foto samenwerking 2

 

 

 

 

 

 

Waarom ’s Trajectum en Heeren Loo?

Financiering
Onze dienstverlening is divers en wordt gefinancierd vanuit verschillende bronnen. We bieden nu maatwerk en doen wat nodig is. We werken doelgericht vanuit effectieve methodieken. Onze ambitie is onze aanpak aan te bieden in trajectfinanciering met vooraf duidelijk gestelde doelen, afgebakend in tijd en middelen. Dat is nog niet zo eenvoudig, daarom gaan we hierover graag in gesprek.

Meer weten?
Bent u geïnteresseerd in wat de samenwerking van Trajectum ’s en Heeren Loo voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

’s Heeren Loo
www.sheerenloo.nl/gemeenten/oost-nederland
Tel: 0880 3 65 030 (ma-vr 08.00-20.00)
E-mail: klantcontact.oost-nederland@sheerenloo.nl
Trajectum
www.trajectum.info
Tel: 088 9297000 (algemeen)
Cliënt Service Bureau: 088 9295002 (ma – vr 9.00 – 16.30 uur)
E-mail: csb@trajectum.info